Λεπτομέρειες Προϊόντος
Στρογγυλή Ζαμπονοκασερόπιτα 165 γραμαρίων. Διατίθεται σε συσκευασία 50 τεμάχια/κιβώτιο.
Οδηγίες ψησίματος
Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη, σε βουτυρωμένη λαμαρίνα ή ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο με την αντίσταση πάνω - κάτω στους 50°C για 15 λεπτά και στους 180°C - 200°C για άλλα 30 λεπτά. Προαιτερικά αλείφετε την επιφάνεια με αυγό το οποίο προσδίδει ωραίο χρώμα και γυαλάδα στο προϊόν.
Συστατικά
Σύνθεση Ζύμης 73%: αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, φυτικά λίπη και έλαια νερό, αλάτι, ζάχαρη, γαλακτοματοποιητής: μονό και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αρωματική ύλη, χρωστική: β καροτένιο, άρωμα, αλάτι.
Σύνθεση Γέμισης 27%: ζαμπόν 55%, (χοιρινό κρέας 75%, άμυλο πατάτας, αλάτι, γάλα, καρυκεύματα, γαλακτοματοποιητής: φωσφορικά άλατα, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό νάτριο, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο), νερό, τυρί γκούντα 7% (άλλα συστατικά: χλωριούχο ασβέστιο, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο, χρωστική: β καροτένιο),ημίσκληρο τυρί 5%, μπεσαμέλ σε σκόνη (άμυλο πατάτας, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια, πρωτεΐνες γάλακτος, καρυκεύματα, πυκνωτικά μέσα: κόμμι γκουάρ και κόμμι ξανθανικό), αφυδατωμένο τυρί σε σκόνη, παραδοσιακό κασέρι 1%, σιμιγδάλι, ασπράδι αυγού, άμυλο αραβόσιτο, αλάτι.