Λεπτομέρειες Προϊόντος
Στριφτή κασερόπιτα 215 γραμαρίων. Διατίθεται σε συσκευασία 30 τεμάχια/κιβώτιο.
Οδηγίες ψησίματος
Τοποθετείστε το προϊόν σε βουτυρωμένη λαμαρίνα ή ταψί, σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180°C - 200°C για 35 λεπτά περίπου. Σε φούρνο με αναμμένη την αντίσταση πάνω - κάτω ο χρόνος ψησίματος παρατείνετε και το ψήσιμο πρέπει να γίνει στους 180°C. Το προϊόν μπορεί να ψηθεί και σαν κατεψυγμένο και σαν αποψυγμένο.
Συστατικά
Σύνθεση Ζύμης: Αλεύρι σίτου, μαργαρίνη: (μερικώς υδρογονωμένα μονό και πολυακόρεστα), αλάτι, νερό.
Σύνθεση Γέμισης: Γκούντα 25% (αγελαδινό γάλα με καλλιέργιες τυριού, αλάτι, πυτία, β καροτένιο), εδώδιμο προϊόν με φυτικά λιπαρά: (υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά 20%, γραβιέρα 15%, άμυλο, πρωτεΐνη γάλακτος, αλάτι, Ε331, Ε452, Ε339, Ε407, κιτρικό οξύ, Ε160α, σορβικό κάλιο), άμυλο, καρυκεύματα.