Η εταιρεία μας

kaxagias-magazi2

Η εταιρεία μας, Αφοί Κεχαγιά Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής προϊόντων ζύμης από το 1955. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές.

Εδώ και 10 χρόνια περνώντας πλέον η εταιρεία στα χέρια της 2ης γενιάς, έχει μεταφερθεί στις νέες υπερσύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της συνολικού εμβαδού 1.350 τ.μ. (παραγωγή, ψυγεία, φούρνοι, γραφεία).

certificate9001certificate22000

  • Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία με ισοθερμική μόνωση για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων μας.
  • Έχουμε εξασφαλίσει όλες τις απαράιτητες πιστοποιήσεις και εφαρμόζουμε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρησης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων κατά την παραγωγική διαδικασία τα οποία συμμορφώνονται με το HACCP και το Δειθνές Πρότυπο ELOT EN ISO.
  • Απασχολούμε μόνιμο και επαρκές για τις ανάγκες προσωπικό, προσφέροντας σταθερή και σίγουρη εργασία.
  • Χρησιμοποιούμε τα αγνότερα και ποιοτικότερα υλικά, σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και τεχνολογίας. Διατίθενται στην αγορά αφού προηγουμένως υποστούν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο γι΄αυτό και αποτελλούν γευστικές απολαύσεις.
  • Έχουμε δίκτυο διανομής που καλύπτει όλη την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με καθημερινά δρομολόγια, παραδίδοντας τα προϊόντα μας φρέσκα και στην ώρα τους σε όλα τα καταστήματα εστίασης αλλά και στα super market, mini market και καταστήματα τροφίμων.

 

Αυτά είναι και τα μυστικά που κάνουν τους καταναλωτές της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, να εμπιστεύονται τα προϊόντα μας 60 χρόνια τώρα και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα.

Φωτογραφίες

Στοιχεία Επικοινωνίας

3ο χλμ. Κομοτηνής - Συμβόλων, Ροδόπη

Τηλέφωνο: 25310 23785 - 25310 84180

Φαξ: 25310 84181

Κινητό: 6936 598 140

Email: info@kexagias.gr